MÅLNING

MÅLNING

Dags att fräscha upp väggarna och ytorna i ditt hem? Funderar du på att måla om inomhus? Då har du kommit till helt rätt ställe! Antonblum är ett professionellt byggföretag som erbjuder inomhusmålning i hela Stockholmsområdet. Idag är vi också verksamma i Haninge, Huddinge, Nacka men även Tyresö.MÅLNING

Våra erfarna och skickliga medarbetare vet allt om målning och arbetar på ett tryggt och kvalitetsmässigt sätt. Att måla om inomhus kan ta flera dagar, en arbetsdag eller bara ett par timmar beroende på hur stor yta du vill förändra. Oavsett hur stort eller litet ditt projekt är, har Antonblum kunskapen och kompetensen att ta hand om det från början till slut. Vi inspekterar alla ytor som ska målas, gör ett noggrant förarbete och beaktar minsta detalj för att uppnå perfekta resultat.

Vi utför effektiv och miljövänlig inomhusmålning åt både privatpersoner och företag. Naturligtvis använder vi endast nya, miljöanpassade målningsmetoder och miljömärkta produkter av högsta kvalitet. Våra välutbildade specialister är utrustade med målarpenslar, rollers och andra verktyg som kan behövas. Dessutom är vi alltid lyhörda och flexibla. Det är alltid du som kund som väljer färger och bestämmer vad som ska målas, och vi hjälper gärna till att förverkliga dina kreativa ideer.

Tveka inte att anlita oss när du behöver en pålitlig partner för att utföra professionell inomhusmålning snabbt och till rimliga priser! Alla privatkunder kan även halvera totalkostnaden för våra måleritjänster genom att utnyttja så kallade ROT-avdraget. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra tjänster inom bygg och trädgård!