SNICKERI

SNICKERI

Behöver du snabb, vänlig och proffsig hjälp inom allt som har med snickeri att göra? Anlita oss! Antonblum är ett seriöst och pålitligt byggföretag med välutbildade hantverkare som har lång erfarenhet och bred kompetens inom snickeri. Idag utför vi våra tjänster i hela Storstockholm, Huddinge, Haninge, Nacka samt Tyresö.SNICKERI

Vi utför alla typer av snickerier med stor noggranhet och omsorg. Oavsett jobbets storlek, kan vi ta hand om hela processen – från ideer till monterade produkter. Vi tillverkar möbler och inredningar till både privatboende och företag. Våra kunniga snickare är naturligtvis utrustade med alla verktyg och maskiner de behöver för att utföra ett utmärkt arbete. Dessutom jobbar vi alltid med miljön i tanken och använder endast miljöanpassade arbetsmetoder.

Vi tar alltid hänsyn till kundens åsikter och anpassar oss efter deras specifika önskemål. Tillsammans med dig planerar vi uppdrag och hittar bästa möjliga lösningar som passar just ditt projekt. Våra specialister svarar gärna på frågor, ger professionella råd och kommer med förslag men det är alltid du och ingen annan som bestämmer vad som ska göras. Som kund hos oss får du dina individuella önskemål tillgodosedda.

Genom att välja Antonblum får du fantastiska resultat till förmånliga priser! Dessutom kan du som privatkund halvera totalkostnaden för våra tjänster med hjälp av så kallade ROT-avdraget. Välkommen att kontakta oss om du söker en duktig och kompetent snickare eller har några frågor om våra tjänster inom bygg och trädgård!