HELRENOVERING AV HUS - LÄGENHETER

HELRENOVERING AV HUS - LÄGENHETER

Är din fastighet i behov av helrenovering? Låt oss göra jobbet! Antonblum är ett seriöst byggföretag som utför hus- och lägenhetsrenovering på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt. Vårt verksamhetsområde är hela Storstockholm. Dessutom utför vi våra tjänster i Huddinge, Haninge, Tyresö men även Nacka.Helrenovering av hus/lägenheter

Vi på Antonblum har mångårig erfarenhet och bred kunskap inom renovering av både lägenheter och hus. Våra specialister är pålitliga, punktliga och ansvariga. Vi utför allt från målning och tapetsering till golvläggning och snickeri. Vi kan även hjälpa dig till med badrumsrenovering och montering av kök. Tillsammans med dig planerar vi alla uppdrag utifrån dina individuella krav och önskemål, generera kreativa idéer och specificerar vad som ska renoveras.

Vi står givetvis för alla redskap och specialutrustning som behövs för att utföra hus- eller lägenhetsrenovering på bästa sätt. Det är oerhört viktigt för oss att minimera vår miljöpåverkan. Därför använder vi endast miljövänliga produkter, tekniker och material. Med nya, högeffektiva metoder arbetar vi omsorgsfullt, noggrant och snabbt. Vi ger dig gärna professionella råd och kommer med förslag om det krävs. Anlitar du oss tar vi fullt ansvar för ditt projekt.

Vårt byggföretag erbjuder renoveringstjänster av maximal kvalitet. Hos oss hittar du unika lösningar och utmärkta resultat till konkurrenskraftiga priser! Dessutom kan alla privatkunder utnyttja ROT-avdrag, vilket är en bra möjlighet att spara 50% av arbetskostnaden. Välkommen att kontakta oss direkt om du vill ha mer information om helrenovering av hus/lägenheter och våra tjänster inom bygg och trädgård!