MURAR

MURAR

Funderar du på att bygga en mur? Behöver du kvalificerad hjälp med att mura? Då har du kommit rätt! Antonblum är ett seriöst byggföretag som hjälper dig med allt inom murningsarbeten på ett professionellt och tidseffektivt sätt. Idag är vi verksamma främst i Stockholmsområdet. Dessutom utför vi våra tjänster i Huddinge, Haninge, Nacka och Tyresö.murar1

Våra erfarna och skickliga medarbetare bygger starka och hållbara murar i alla storlekar och formar. Beroende på dina specifika önskemål bygger vi murar som är höga eller låga, raka eller svängda. Vi arbetar med alla typer av material och kan givetvis bygga både betongmurar och naturstensmurar. Vi är väldigt flexibla, vilket innebär att vi sätter fokus på kundens behov och erbjuder kundanpassadelösningar.

Oavsett om du vill ha en fristående eller stödmur, har vi rätt kompetens för att hjälpa dig. Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Naturligtvis står vi för alla verktyg och all utrustning som krävs för att på bästa sätt bygga murar. Det är oerhört viktigt för oss att minska vår miljöpåverkan. Därför använder vi endast miljöanpassade metoder och material. Samarbetar du med oss får du murningstjänster av maximal kvalitet.

Letar du efter en pålitlig och miljömedveten byggfirma för att utföra murningsarbeten? Tveka inte att anlita Antonblum! Hos oss får du personlig service och perfekta slutresultat till rimliga priser! Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för mer information om våra tjänster inom bygg och trädgård!