TILLBYGGNADER ELLER NYTT HUS

TILLBYGGNADER ELLER NYTT HUS

Behöver du lite mer utrymme hemma? Vill du skapa ytterligare en våning, bygga en ny sovrum eller utöka vardagsrummet? Då kan en tillbyggnad vara lösningen! Vi på Antonblum har specialiserat sig på tillbyggnader för privatpersoner och företag. Vårt verksamhetsområde är Stockholm, Huddinge, Haninge, Nacka och Tyresö.TILLBYGGNADER ELLER NYTT HUS

Att bygga en tillbyggnad på befintlig fastighet är en kreativ process som ändå ska vara pragmatisk och strukturerad för att uppnå bästa resultat. Funktionella och smakfulla tillbyggnader ger massor av extra utrymme och förnyar husets karaktär. Beroende på hustyp och tomten kan hus byggas till både på bredden, längden och höjden. Vi kan även hjälpa dig med att bygga ihop huset med garaget eller bygga ett helt nytt hus. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Våra välutbildade hantverkare har en bred kompetens och mångårig erfarenhet av byggbranschen. Därför kan vi garantera att arbeten utförs på ett säkert och miljövänligt sätt. Under förefasen utför vi alltid en noggrann planering utifrån dina individuella behov. Tillsammans med dig diskuterar vi projektet och hittar unika lösningar som passar just dig. Vi ger gärna professionella råd men det är du som kund som bestämmer vad som ska göras.

Samarbetar du med oss får du snabba och effektiva resultat till konkurrenskraftiga priser! Du som privatkund har också rätt till ROT-avdrag vid en tillbyggnad. Var dock uppmärksam på att ROT-avdraget inte gäller för fristående byggnationer. Välkommen att kontakta oss redan idag så svarar vi på dina frågor om tillbyggnader och berättar mer om våra tjänster inom bygg och trädgård!