TAKRENOVERING

TAKRENOVERING

Dags att renovera taket? Anlitar du oss går det snabbt och enkelt! Antonblum är ett seriöst byggföretag specialiserat på takarbeten. Vi utför professionell renovering av alla typer av tak åt både privatkund och företag. Vi hjälper gärna till med takrenovering, takläggning och alla slags takarbeten i Stockholm, Haninge, Huddinge, Nacka och Tyresö.TAKRENOVERING

Det är oerhört viktigt att renovera taket i rätt tid. Effektiv takrenovering förlänger takets livslängd, förbättrar isolering och höjer både husets komfort och estetik. Vi på Antonblum erbjuder kompletta takrenoveringar av plåttak, tegeltak och papptak. Våra kunniga specialister tar bort det gamla materialet och monterar nya takpannor på ett säkert och kvalitetsmässigt sätt. Vi kan också montera taksäkerhetsprodukter samt olika taktillbehör.

Du som kund ska känna dig trygg med oss eftersom vi är pålitliga och flexibla. Vår breda kompetens och erfarenhet av byggbranschen gör att vi kan leverera unika lösningar anpassade efter dina individuella önskemål. Vi har givetvis all specialutrustning och alla redskap som krävs. Dessutom arbetar vi med att minimera vår negativa miljöpåverkan. Därför använder vi arbetsmetoder och material som är bra för miljön.

Samarbetar du med oss får du utmärkta resultat till förmånliga priser! Alla privatkunder kan också få 50% rabatt på arbetskostnaden genom att utnyttja så kallade ROT-avdraget. Välkommen att kontakta oss gärna redan idag så hjälper vi dig med din takrenovering eller berättar mer om våra tjänster inom bygg och trädgård!