TRAPPOR

TRAPPOR

Vill du få en ny trappa? Då kan du lämna ansvaret till vår kvalificerade byggfirma! Vi på Antonblum specialiserar oss på att bygga starka, lättgångna och inbjudande trappor. Vårt verksamhetsområde är hela Storstockholm. Vi arbetar också i Huddinge, Haninge, Nacka men även Tyresö.TRAPPOR

Att bygga en bra trappa är ett ganska stort projekt som kräver noggrann planering och speciella kunskaper. Du som kund kan dock känna dig trygg och säker eftersom vi hjälper dig genom hela processen. Våra skickliga medarbetare har bred kompetens och mångårig erfarenhet av byggbranschen och trappbyggnationer. Vi arbetar med alla slags material, exempelvis trä, sten, metall och betong. Våra specialister bygger alla typer av trappor på ett professionellt och kvalitetsmässigt sätt.

Vi utför våra tjänster med fokus på hög kvalitet och flexibilitet. Vi lyssnar alltid på kundens behov och erbjuder moderna lösningar anpassade efter kundens specifika önskemål. Våra experter hjälper dig gärna med rådgivning, men du väljer själv bland många olika trapptyper och material. Tillsammans med dig använder vi fantasi och kreativitet för att hitta bästa möjliga lösningar som passar just ditt projekt. Vi har alla verktyg och kunskaper som krävs för att förverkliga dina drömmar.

Söker du en seriös och miljömedveten byggfirma för att hjälpa dig med att bygga en fin trappa? Då har du kommit rätt! Genom att välja oss får du personlig service och utmärkta slutresultat till förmånliga priser! Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för mer information om våra tjänster inom bygg och trädgård!