TRÄDÄCK & STAKET

TRÄDÄCK & STAKET

Funderar du på att bygga trädäck eller staket? Låt oss som experter hjälpa dig med detta! Antonblum är ett professionellt byggföretag med lång erfarenhet, bred kompetens och mycket kunskap inom olika typer av entreprenader. Vi utför våra byggtjänster främst i Stockholm med omnejd inklusive Huddinge, Haninge, Nacka och Tyresö.TRÄDÄCK & STAKET

Våra skickliga och pålitliga hantverkare bygger trädäck och staket snabbt och effektivt. Trädäck bygger vi för att skapa bekväm och snygg gångyta på mark utomhus. Staket monteras vanligen för att markera tomtgränsen eller skapa insynsskyddade uterum. Vi kan även bygga ett stabil staket till din altan eller småträdgård. Trädäckets dimensioner och staketets höjd och design beror bara på tomten och dina specifika önskemål.

Som kund hos oss på Antonblum kan du alltid vara säker på att dina krav ska vara uppfyllda. Våra kunniga snickare och hantverkare arbetar väldigt flexibelt. Vi hjälper dig till med planering, ger gärna råd och levererar moderna och kostnadseffektiva lösningar anpassade efter just ditt projekt. Vår välutbildad personal använder bara högeffektiva och miljömärkta arbetsmetoder och materialer för att minimera vår miljöpåverkan. Dessutom står vi för alla verktyg och all utrustning som kan behövas.

Anlitar du oss får du optimala resultat till fantastiskt låga priser! Alla privatkunder har också rätt till ROT-avdrag, vilket är ett effektivt sätt att radikalt reducera totalkostnaden. Var dock uppmärksam på att ROT-avdraget inte gäller för reparation, ombyggnad eller nybyggnad av staket. Tveka inte att kontakta oss redan idag så svarar vi på dina frågor och berättar mer om våra tjänster inom bygg och trädgård!