TAK & FASADARBETEN

TAK & FASADARBETEN

Tak och fasad är de viktigaste delarna av alla byggnader. Därför ska de vara inte bara estetiskt vackra att titta på men också hållbara för att stå emot alla sorters väder, vind, mögel och korrosion. Vill du ta hand om taket och fasaden på bästa möjliga sätt? Tveka inte att anlita specialister!TAK & FASADARBETEN

Antonblum är en högklassig byggfirma som erbjuder dig professionell hjälp med allt inom tak- och fasadarbeten. Vi utför exempelvis takläggning och takrenovering, takmålning och målning av fasader, trä- och murningsarbeten.Vår duktiga personal arbetar med plåt, tegel, stuprännor, hängrännor samt bleck lister. Vi är ansvariga och flexibla. Tillsammans med dig gör vi en noggrann planering och hittar unika lösningar anpassade efter dina individuella önskemål.

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten med både privatpersoner och företag, och för oss är inget projekt för litet eller för stort. Våra kunniga medarbetare utför alla typer av tak- och fasadarbeten på ett säkert och kvalitetsmässigt sätt. Vi står naturligtvis för alla redskap och specialutrustning som kan behövas. Dessutom strävar vi efter att förorsaka så liten miljöpåverkan som möjligt. Därför använder vi endast miljövänliga arbetsmetoder, produkter och material.

Idag arbetar vi i första hand i Stockholm men även i Haninge, Huddinge, Nacka och Tyresö. Hos oss får du alltid optimala resultat till rimliga priser! Alla privatkunder har också en fantastisk möjlighet att utnyttja ROT-avdrag för att dra av 50% på arbetskostnaden. Varmt välkommen att kontakta oss direkt om du behöver en pålitlig samarbetspartner för att hjälpa dig med tak- och fasadarbeten eller om du vill få veta mer om våra tjänster inom bygg och trädgård!